ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ
Αξιολόγηση Δείγματος: 08.11.2017
Σε κλίμακα 0 – 10, η διάμεσος τιμή έντασης των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του δείγματος είναι:
Ταξινόμηση 1 : Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Ελαττώματα: 0,0
Φρουτώδες: 3,5
Πικρό: 1,3
Πικάντικο: 2,6
Ένταση χαρακτηριστικών:
Μεσαίας κατηγορίας φρουτώδους
Ήπιας κατηγορίας πικρού
Ήπιας κατηγορίας πικάντικου
Δείτε την πλήρη εκθεση: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 20171101 EL