Γευσιγνωστική Ανάλυση Παρθένου Ελαιολάδου, Έκθεση 1 Νοεμ 2017

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ

Αξιολόγηση Δείγματος: 08.11.2017

Σε κλίμακα 0 – 10, η διάμεσος τιμή έντασης των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του δείγματος είναι:

Ταξινόμηση 1 : Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Ελαττώματα: 0,0

Φρουτώδες: 3,5

Πικρό: 1,3

Πικάντικο: 2,6

 

Ένταση χαρακτηριστικών:

Μεσαίας κατηγορίας φρουτώδους

Ήπιας κατηγορίας πικρού

Ήπιας κατηγορίας πικάντικου

 

Δείτε την πλήρη εκθεση: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 20171101 EL

Scroll to Top