Αρχείο: Olive Oil Analysis 2019.pdf
Σχετικά Άρθρα
BIO HELLAS Πιστοποίηση 2018-2019
Κατηγορίες προϊόντων Ελαιόλαδο (ΒΠ), Ελιά (ΒΠ), Ελιά (ΣΕ) (Olea europea L.), Κυδώνια (ΒΠ)(Cydonia oblonga) , Σύκα (ΒΠ) (Ficus carica L.), Πορτοκάλια (ΒΠ) (Citrus sinensis L.…
Έκθεση Γευσιγνωστικής Ανάλυσης Παρθένου Ελαιολάδου
Στοιχεία Ανάλυσης Δείγματος Σε κλίμακα 0 – 10, η διάμεσος τιμή έντασης των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του δείγματος είναι: Ελαττώματα: 0,0 Φρουτώδες: 3,5 Πικρό: 1,3 Πικάντικο:…

