



Αρχές παραγωγής
Βιολογική καλλιέργεια
Παραδοσιακή και πλέον δοκιμασμένη στον τόπο ελαιοκαλλιέργεια με την πλέον σύγχρονη καλλιεργητική γνώση και τα πιο σύγχρονα εργαλείαΈκθλιψη αυθ' ήμερών
Η έκθλιψη του ελαιοκάρπου γίνεται όσο ο καρπός είναι “ζωντανός” σε εγκεκριμένα και πιστοποιημένα ελαιοτριβείαΕμφιάλωση και αποθήκευση
Τυποποίηση των προϊόντων σε εγκεκριμένα και πιστοποιημένα τυποποιητήρια και αποθήκευση σε άριστης ποιότητας ανοξείδωτα δοχείαΑξιολόγηση προϊόντος
Εργαστηριακός έλεγχος του προϊόντος και πιστοποιήσεις από οργανισμούς αξιολόγησης βιολογικών προϊόντωνΠιστοποίηση
Also available in English (Αγγλικά)
Τελευταία Νέα
-
Αισθητική Ανάλυση και Ανάλυση αρωμάτων 2019
Aroma analysis TEI-Kalamata_2019_Aroma-Analysis.pdf Sensory analysis TEI-Kalamata_2019_Sensory-Analysis.pdf -
Μαύρες και Πράσινες Ολόκληρες ελιές Πηλίου
Ελιές βιολογικής καλλιέργειας από τους ιδιωτικούς μας ελαιώνες
Details -