Γευσιγνωστική Ανάλυση Παρθένου Ελαιολάδου, Έκθεση 1 Νοεμ 2017

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ Αξιολόγηση Δείγματος: 08.11.2017 Σε κλίμακα 0 – 10, η διάμεσος τιμή έντασης των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του δείγματος είναι: Ταξινόμηση 1 : Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Ελαττώματα: 0,0 Φρουτώδες: 3,5 Πικρό: 1,3 Πικάντικο: 2,6   Ένταση χαρακτηριστικών: Μεσαίας κατηγορίας φρουτώδους Ήπιας κατηγορίας πικρού Ήπιας κατηγορίας πικάντικου   Δείτε την πλήρη εκθεση: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΙ …

Γευσιγνωστική Ανάλυση Παρθένου Ελαιολάδου, Έκθεση 1 Νοεμ 2017 Read More »

Virgin Olive Oil Sensory Analysis, Report 1 Nov 2017

VIRGIN OLIVE OIL SENSORY ANALYSIS Analysis Date: 08.11.2017 Attribute intensity values are rated between zero and ten. Median values are reported for defects, fruitiness, bitterness and pungency.   Grade : Extra Virgin Olive Oil Defects: 0.0 Fruity: 3.5 Bitter: 1.3 Pungent: 2.6   Intensity of Attributes: Medium fruitiness Delicate bitterness Delicate pungency   Read Full …

Virgin Olive Oil Sensory Analysis, Report 1 Nov 2017 Read More »

Scroll to Top