Latest News
Aroma and Sensory Analysis 2019
Aroma analysis TEI-Kalamata_2019_Aroma-Analysis.pdf Sensory analysis TEI-Kalamata_2019_Sensory-Analysis.pdf
DetailsVirgin Olive Oil Sensory Analysis, Report 1 Nov 2017
VIRGIN OLIVE OIL SENSORY ANALYSIS Analysis Date: 08.11.2017 Attribute intensity values are rated between zero and ten. Median values are reported for defects, fruitiness, bitterness and pungency. Grade : Extra Virgin Olive Oil Defects: 0.0 Fruity: 3.5 Bitter: 1.3 Pungent: 2.6 Intensity of Attributes: Medium fruitiness Delicate bitterness Delicate pungency Read Full
DetailsExtra Virgin Olive Oil Tasting Report
Στοιχεία Ανάλυσης Δείγματος Σε κλίμακα 0 – 10, η διάμεσος τιμή έντασης των γευσιγνωστικών χαρακτηριστικών του δείγματος είναι: Ελαττώματα: 0,0 Φρουτώδες: 3,5 Πικρό: 1,3 Πικάντικο: 2,6
Details- 1
- 2